Vilafamés ‘descansa’ després de 10 dies intensos d’activitats. Música, espectacles taurins, activitats infantils, culturals i esportives. Vora 70 actes que han fet gaudir d’allò més els vilafamesins i els visitants. La regidora de Festes, Isabel Nebot, explica que “han sigut unes festes molt participatives, així que des de l’Ajuntament la sensació és bona”, assegura al temps que comenta que “s’ha cobert l’objectiu d’oferir una programació completa per a tots els públics”.

La regidora assenyala que s’ha continuat la línia iniciada en els darrers anys en els quals “s’ha apostat per portar a grups i orquestres amb grans shows musicals, incidir en la programació infantil i cultural durant l’estiu i reforçar els espectacles taurins potenciant el concurs de ramaderies”. Nebot entén que “aquesta és la línia que s’ha de seguir, a més de explorar alguna innovació si és necessària”.

Encara que per a Nebot, “és primordial la participació i implicació dels veïns i veïnes, ja que sense la seua col·laboració seria impossible portar a terme unes festes d’aquest nivell”. Així ha volgut agrair “la participació en totes les activitats tant gastronòmiques, com musicals i taurines, però especialment en el concurs ‘Engalana el teu carrer’, que cada any va superant-se i que pretén ser un atractiu turístic més de la població durant les festes patronals”. La responsable de Festes també valora positivament el fet que la setmana haja transcorregut amb tota normalitat.

Al mateix temps, la regidora de Festes ha expressat el seu agraïment a la reina de les festes, Idoia Bernat i la seua cort d’honor, Anna Valls Verdoy, Cristina Bou Trilles, Balma Rico Trilles y Diana María Vico Casanova, que han participat i gaudit de la setmana gran i han representat a Vilafamés en tots els actes per segon any consecutiu. Finalment, Nebot vol destacar el “treball realitzat per la Comissió de Festes que amb la seua dedicació i esforç ha afavorit una bona organització de les activitats, i també dels diferents col·lectius culturals, socials, esportius i taurins que han fet possible la celebració de les festes”.