La música i les activitats esportives i recreatives han reunit aquest cap de setmana a més de 200 persones a Vilafamés, al voltant del cicle “Viu l’estiu en família”, que s’allargarà durant els caps de setmana del mes de juliol, i amb el qual es pretén que els membres de la unitat familiar compartisquen experiències i participen de les propostes lúdiques que s’han programat.

El concert de grups juvenils va reunir a amants de la música a la plaça Ferrer Forns el divendres per a gaudir de l’actuació de quatre bandes musicals de joves que van demostrar la seua formació i la seua aptitud musical davant un públic, eminentment familiar. Els grups ‘Platos rotos’, ‘Freehugs’, ‘El camión del ajo’ i ‘Nada personal’, van interpretar un repertori que va fer gaudir els espectadors.

El dissabte al matí, l’esport va ser el protagonista. Al voltant de 90 xiquets i xiquetes van participar de la III edició de la MiniCims a la zona del Monte Estepar, coneguda com el ‘pinaret’. Baix la coordinació del Club Muntanya Vilafamés, els més menuts van gaudir de un bon grapat d’activitats d’aigua, d’habilitat i d’equilibri, a més de propostes d’aventura com la tirolina o el rocoarbre.

El matí va concloure amb una cursa no competitiva, que es va dividir per edats, on van participar tots els xiquets i xiquetes inscrits, que van rebre una medalla commemorativa.

El cicle ‘Viu l’estiu en família’ continuarà durant els següents caps de setmana amb un taller de cuina, el 14 de juliol, organitzat per les Mestresses de Casa i una ‘Passejada contada’, el divendres 20, pels carrers del nucli antic.