rinconet-vilafames_webDel 18 de novembre al 8 de disembre en la Sala Quatre Cantons.

L’Ajuntament de Vilafamés ha iniciat la presentació de les múltiples activitats culturals que es desenvoluparan durant el mes de novembre. Una d’elles serà l’exposició de treballs i productes artesanals que s’elaboren en el Centre Ocupacional El Rinconet.

La mostra obrirà les seues portes el dia 28, en la sala Quatre Cantons, on romandrà fins al dia 8 de desembre. L’horari de visites serà de 11h a 14h i de 18h a 20h.

Des de fa 40 anys El Rinconet ofereix a les persones amb discapacitat intel·lectual un espai on millorar la seua autonomia personal, qualitat de vida i integració social. L’equip de govern municipal, amb aquesta mostra, pretén col·laborar amb el Rinconet recolzant les seues activitats i donant a conèixer la labor que es desenvolupa en aquest centre situat en la localitat. És una forma de visualitzar el treball que desenvolupen els residents amb el suport de professionals que, després de diverses dècades de labor constant, han millorat substancialment les seues condicions de vida.

El centre ocupacional el Rinconet compta amb una residència per a 20 persones, més un centre especial de ocupació i un habitatge tutelat.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).