Una marxa ciclista infantil a l’antic camp d’aviació i una competició de tir i arrossegament completen el cap de setmana cultural

Vilafamés està immers en una setmana cultural plena d’activitats i amb un èxit de participació en els diversos actes que s’han celebrat fins ara. Un exemple de l’alt grau d’implicació dels vilafamesins va ser la participació, ahir dissabte, de més de 400 persones en la VII edició del concurs de paelles que organitza cada any la penya taurina ‘Les Culroges’. L’acte es va allargar fins la nit amb l’actuació dels DJ’s Robert i Diego.

Una de les activitats més esperades era la marxa ciclista infantil a l’antic camp d’aviació, en la que han participat este matí més de 150 persones. A les 9 del matí, pares, mares, fills i filles han iniciat la ruta organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració del club ciclista Cudol Roig, des de la plaça de la Font. A la tornada, l’organització ha celebrat un sorteig entre tots els participants.

De forma paral·lela a la marxa ciclista, ha tingut lloc del concurs de Tir i Arrossegament, en una cita que se ha consolidat en tant sols dos edicions. La plaça de la Cooperativa ha reunit a prop de 30 cavalls participants en una prova d’esforç on és tant important la força com la tècnica dels participants. La competició ha continuat per la vesprada.

La jornada finalitzarà amb la projecció del cinema infantil, ‘Batman: la legopelícula’. Demà dilluns, tindrà lloc la xerrada-col·loqui ‘Motivació i superació’, a càrrec de David Mata Muñoz, al local de la Caixa Rural de Vilafamés, un acte organitzat pel Club de Muntanya.