Més 200 persones entre adults i menuts van participar en la cursa de Sant Silvestre de Vilafamés, que s’ha convertit en la darrera prova esportiva de l’any. El guanyadors de la prova senior van ser Ernesto Arlandes en categoria masculina i Silvia Sos Melià en femenina, que van ser els primers en recórrer els 3.000 metres.

La prova organitzada per l’Ajuntament, i en la qual ha col·laborat el Club de Muntanya Vilafamés, també va comptar amb la participació de més d’un centenar de xiquets i xiquetes de categoria infantil que van recórrer 200 metres.

La prova, la més multitudinària dels darrers anys, ha resultat molt colorida, ja que molts dels atletes participants ha realitzat el trajecte disfressat. L’organització va premiar els tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina, a més d’obsequiar l’originalitat de les tres millors disfresses. En finalitzar l’acte, va tindre lloc una xocolatada patrocinada per l’Associació de Jubilats. Des de l’Ajuntament, el regidor de Festes, Sergi Trilles, agraeix “la col·laboració tant del col·lectiu de jubilats com del Club de Muntanya”.