Més de 100 xiquets i xiquetes d’Infantil i Primaria han participat en el concurs de fotografia i dibuix que s’emmarca dins de la Setmana Cultural de Vilafamés, i que un any més ha organitzat l’Ajuntament, en col·laboració amb l’AMPA del CEIP Sant Miquel, i que patrocina l’empresa Cicogrés. En concret han sigut 110 els participants en l’apartat de dibuix i 30 d’ells també s’han atrevit a agafar la càmera fotogràfica i captar una imatge de la localitat.

Enguany, la temàtica escollida per al concurs de fotografia ha sigut la pedra de rodé, circumstància que ha fet que molts dels participants hagen buscat diferents llocs emblemàtics del municipi amb aquest tipus de pedra per a plasmar-los com són l’esglesia, la murà, la roca, o d’altres com façanes o escales. Mentrestant, la prova de dibuix tenia la temàtica lliure.

Tot el material que s’ha creat s’ha exposat al local de la Joventut, on el jurat, integrat per professionals del món de l’art i de la fotografia de Vilafamés, ha pogut visionar les obres i atorgar els premis, els quals s’entregaran el dimarts per la nit, durant la celebració del concurs de disfresses. En total són 12 premis per al concurs de dibuix, un per a cada categoria, que va des de els 0 a 12 anys, i 4 per a fotografia, un per a Infantil, i la resta per a cadascún dels 3 cicles de Primaria. El premi consisteix en un taulell en el que s’ha imprés l’obra, dibuix o fotografia, de cadascún dels guanyadors, un obsequi de Cicogres.