Els colors, els llapis i la imaginació dels xiquets i xiquetes van omplir la plaça Germanes Mas, en una jornada en la qual els més menuts van traçar en el paper el seu dibuix per a participar en el concurs organitzat amb motiu de la Setmana Cultural a Vilafamés. Els participants, que estaven dividits en 12 categories, una per any des dels zero als dotze anys, van plasmar diferents temàtiques i estils segons la seua edat.

Els treballs realitzats van ser exposats al local de la Joventut durant la vesprada, al costat de les imatges que participaven en el concurs de fotografia digital, organitzat per a alumnes d’infantil i primària, que en tot moment van estar acompanyats dels pares i mares. En total, van ser més de 100 els xiquets i xiquetes que van deixar la seua empremta. Els guanyadors del certamen, patrocinat per Cicogres i que compta amb la col·laboració de l’AMPA del CEIP Sant Miquel, es donaran a conèixer durant la setmana de festes.

En finalitzar el concurs, la Muixeranga de la Plana va realitzar un assaig a la plaça de la Font, que va entusiasmar els presents. Durant un hora van intentar l’execució de diferents figures davant d’un públic que va agrair l’esforç dels components del col·lectiu.