La plaça Germanes Mas de Vilafamés es va omplir ahir de cuineres i cuiners que van elaborar desenes de paelles en una jornada en la qual quasi 500 persones van participar d’una jornada on el plat més conegut de la gastronomia valenciana va ser el protagonista. La VIII edició del concurs de paelles va omplir d’ambient i música els carrers de la localitat en la segona jornada de la setmana cultural.

L’harmonia i les ganes de passar-ho bé eren les notes predominants entre les colles d’amics i les famílies que es van reunir, primer prop del foc i després al voltant de la taula. En acabar la part gastronòmica de la festa, va ser la discomòbil dels DJ Roberto i Diego, la que va posar la nota musical a unes activitats que van comptar amb la col·laboració de la penya taurina Les Culroges i que es van allargar fins quasi la nit.

La setmana cultural continua amb la marxa infantil ciclista a l’antic camp d’aviació, restaurat recentment, el concurs de tir i arrossegament i l’homenatge a la Tercera Edat, amb l’actuació de la rondalla clàssica l’Ullastrar.