juego lucky jet
agropacifico.mx

La localitat de Vilafamés es convertirà aquest cap de setmana en un gran aparador culinari amb la celebració de les XV Jornades Gastronòmiques. L’esdeveniment comptarà amb una bona representació dels principals ‘creadors’ de cuina de les comarques de Castelló. En concret, seran tres els cuiners que participaran en aquesta cita gastronòmica fent diverses demostracions de la seua manera d’entendre la cuina, però tots des de el punt de vista d’un producte de qualitat i de proximitat.

El guardonat recentment com a ‘Estrella Michelin’ 2018, Raúl Resino, que manté el premi obtingut l’any 2017, basarà la seua demostració del dia 9 de desembre en la “La Cuina Marinera”, que és la que més practica en el seu restaurant de Benicarló. El xef portarà a terme l’elaboració de tres plats integrats, fonamentalment, per peix i marisc de les costes de Castelló. Per la seua banda, el cuiner dels restaurants ‘Arbequina” de Castelló i “la Taula d’Irta”, d’Alcossebre, Modesto Fabregat, basarà la seua demostració del divendres dia 8 en els “Productes de Castelló, qualitat i diversitat”, amb el que vol posar sobre la taula la gran varietat de productes de la qual disposen els foguers de la província.

Per últim, participarà en les Jornades Nicolàs Barrera, del restaurant Pou de Beca, que profunditzarà en les varietats de “Llegums locals i plats de festa”, en la jornada de diumenge per la vesprada. El cuiner de Vall d’Alba posarà en valor els productes de proximitat i la cuina ‘Slow food’ que practica en el seu restaurant.

D’aquesta forma, Vilafamés comptarà amb un esplèndid cartell de cuiners que, juntament amb la presentació de menús especials en els restaurants de la localitat, convertiran al municipi en la capital gastronòmica de la província durant el cap de setmana.