La pluja ha donat una treva als veïns i veïnes de Vilafamés que han pogut gaudir de la darrera jornada de les festes en honor a Sant Miquel amb quasi tota normalitat. Un dia en el qual, les activitats taurines han ocupat una bona part de la programació, però que ha començat amb un tast de vins organitzat per Magnanimus, que ha tingut lloc a ‘Casa Vicent’. Unes vint persones han participat degustant vins tradicionals que s’han elaborat amb raïm de la comarca.

També en sessió matinal, els menuts han sigut protagonistes. Desenes de xiquets i xiquetes han pogut gaudir de l’actuació de la companyia Projecte Caravana, que ha representat l’obra ‘Versos Enamorados’. Acompanyats pels seus pares i mares han presenciat l’espectacle al local de l’Associació Cultural La Roca. Aquest acte ha substituït a “Vilafamés amb globus aerostàtic”, que degut a les previsions meteorològiques s’ha ajornat per a un altra data. La jornada també ha tingut un apartat religiós amb la celebració de la Missa del Crist de la Sang, oficiada en memòria dels difunts i difuntes.

Per la vesprada, l’exhibició taurina de la ramaderia local de Jaime Tárrega ha posat el punt i final a les festes que s’han allargat durant tot el cap de setmana, amb “una bona participació per part dels veïns i veïnes, a pesar de la climatologia”, explica el regidor de Festes, Sergi Trilles, qui ha volgut destacar el treball dels diferents col·lectius que han fet possible l’organització de les activitats”. Durant el descans de l’exhibició de bous i vaques, tots els presents han pogut provar la xocolata que han elaborat les integrants de l’Associació de Mestreses de Casa.