Vilafamés continua amb la programació de les seues festes patronals, on les activitats taurines són un dels epicentres de la festa. Avui s’ha portat a terme la segona jornada taurina amb la plaça de la Font com a punt d’encontre. El ramat de Jaime Tárrega ha protagonitzat la tradicional entrada de bous i vaques, que han realitzat el recorregut tradicional i en el qual han participat diverses colles d’aficionats al món taurí.

La vesprada també s’ha iniciat amb l’exhibició de bous i vaques a la plaça de la Font. Mentrestant, en una zona adjacent, concretament a la plaça Ferrer Forns, el xiquets i xiquetes gaudien d’un taller d’estampació de samarretes. Vora uns 50 xiquets han donat forma i color als dissenys més inversemblants en uno del actes destinats al públic infantil.

Durant la nit, els veïns i veïnes de Vilafamés van assistir a un del actes culturals més estimats: ‘La Serenata del Bou’. Una iniciativa que ha passat a tindre un caire totalment musical i cultural. La banda de música la Lira de Vilafamés va oferir un concert amb peces de diversos estils i que va ser titulat ‘De Nord a Sud’, atenent a l’origen geogràfic de les obres interpretades i que va ser presenciat per centenars de persones a la plaça de la Font.

La formació musical va tocar sis composicions musicals entre les quals va destacar la peça ‘Libertadores’ del compositor valencià Óscar Navarro, que va transportar els presents al cor del riu Amazones. Un altra peça interpretada que representa l’època de la colonització és ‘Virginia’ de Jacob de Haan. La resta d’obres del programa del concert van ser ‘Eagleerest’ de James Barnes, ‘Ciudad Sorpresa’ de Ferrer Ferran i els pasdobles ‘Feria de Julio’, de Fernando Bonete i ‘Jesús Duque’ de Martínez Gallego.

La nit es va tancar amb un concert de música en valencià en el qual van intervindre The dance Crashers, Fakir & Kawak, Youthical vybz sound i el grup local Espardenyes sense cordons. La iniciativa va tindre un bona acollida i va atraure a públic d’altres localitats.