juego lucky jet
agropacifico.mx
Nit del canvi a Vilafamés

Dissabte passat Vilafamés va presenciar un dels moments més esperats de les setmanes prèvies a les festes. La ‘Nit del Canvi’ suposa la presentació oficial de Maria Rubio Bernat com a reina 2022 i de la seva cort d’honor Sara Puig Benages, Nerea Sánchez Trilles, Emma Martínez Moreno, Júlia Gozalbo Sanz, Anna Monfort Cardà, Silvia Marzà Trilles, Lídia Càtedra Torlà i Rebeca Anglés Valls. Les joves van rebre l’esperat testimoni fester de la reina i cort de 2018.

Un lliurament de rams, per simbolitzar la fi d’un mandat i el començament d’un altre, que va posar el colofó a quatre anys de regnat d’Idoia Bernat Gallego, Anna Valls Verdoy, Cristina Bou Trilles, Balma Rico Trilles i Diana María Vico Casanova . I és que, cal recordar que l’última ‘Nit del Canvi’ es va realitzar el 2018, i des de llavors s’ha mantingut la mateixa cort a causa de la pandèmia de Covid-19.

L’esdeveniment, emotiu per a les dues corts, 2022 i 2018, va ser presentat per Neus Trilles, que coneix de primera mà els sentiments i emocions presents amb el lliurament dels rams, ja que ella mateixa va ser reina de les festes el 2015. No va faltar el tradicional discurs de l’edil de Festes, Óscar Sanchez, que va mostrar el seu agraïment a tots els que es bolquen a l’organització de les festes per fer possible la programació.

La nit es va allargar fins a altes hores de la matinada gràcies a les actuacions de l’orquestra Welcome Band i la discomòbil The End.