Vilafamés renovarà les infraestructures elèctriques necessàries per a poder traslladar el centre de transformació (CT) de baixa i mitja tensió, que actualment està situat al complex Estepar, darrere del CEIP Sant Miquel, a l’Avinguda Fabián Ribes. Aquesta actuació permetrà a l’empresa elèctrica millorar les condicions de subministrament d’energia elèctrica a les diferents instal·lacions municipals ubicades a la zona.

Els treballs es realitzaran després que l’Ajuntament arribara a un acord amb Iberdrola Distribución Eléctrica SAU per a traslladar el CT degut a les actuacions realitzades a la unitat d’execució de l’entorn de la caserna de la Guàrdia Civil. Els treballs suposaran la modificació de les instal·lacions per al subministrament de la xarxa de baixa tensió al CEIP Sant Miquel, i a les instal·lacions municipals com l’alberg, la piscina, el poliesportiu o el camp de futbol.

Les obres suposaran el soterrament de la major part de les infraestructures existents, amb la previsió de futures demandes. Al mateix temps, s’executaran instal·lacions d’enllaç particulars per al subministrament mitjançant xarxes soterrades. De la mateixa manera, els treballs inclouen la instal·lació del mesurament de l’energia consumida a la façana dels edificis, estan degudament diferenciades els edificis públics i privats.