La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafamés, a través de la regidoria de festes, han convocat el segon concurs ‘Engalana el teu carrer’, per a les festes d’agost, que tindran lloc entre los día 10 i el 20 del mes, amb “l’objectiu d’incentivar la diversió, la imaginació i la creativitat, segons explica el regidor de l’àrea, Sergi Trilles.

La participació està oberta a tots els veïns, segons recullen les bases, els quals podran decorar tot un carrer o part d’ell, sempre que tinga 20 metres de llargada. La temàtica i la decoració seran lliures, encara que s’hauran evitar mencions a marques, empreses o interessos particulars i l’ornamentació no podrà obstruir la circulació per a vehicles i vianants.

El jurat del concurs valorarà l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i els materials, i repartirà tres premis. El primer tindrà un valor de tres-cents euros, el segon de 150 i el tercer de 50. Els veïns i veïnes que vulguen participar ho han de comunicar al consistori abans del dia 10 d’agost.