L’Ajuntament de Vilafamés ha iniciat les obres de construcció d’un àrea de descans que inclou lavabos públics a la zona de la plaça de la Sang, una vegada ha rebut tots els permisos arquitectònics i arqueològics. El projecte que es desenvoluparà té l’objectiu de millorar els servicis públics de cara als visitants que durant tot l’any arriben al nucli antic.

Els treballs consistiran en la construcció d’una zona de descans, que contempla la instal·lació d’un porxe, la col·locació de diversos bancs i d’una font pública, i que servirà per a embellir la nova àrea. Al voltant d’aquesta infraestructura ubicada en una zona propera al castell, s’inclou la instal·lació de vàters adaptats a minusvàlids, per a atendre les necessitats dels turistes.

El regidor d’urbanisme, Sergi Trillés, explica que “amb aquesta actuació es dota a aquesta zona d’uns bons servicis que fins ara no tenia”. El pressupost de l’obra, que ha sigut adjudicada a una empresa de la localitat, seguint la política de l’equip de Govern del Pacte del Batle, és de vora 20.000 euros i forma part dels projectes integrats en el Pla 135 de la Diputació de Castelló.