juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha convocat el concurs de cartells per a promocionar les festes patronals que se celebraran entre els dies 10 i 19 d’agost de 2018. Les obres es podran presentar fins el dia 25 de maig i hauran de tindre una temàtica relacionada amb les festes de la localitat.

Les bases especifiquen que els treballs hauran de ser originals i que poden realitzar-se amb qualsevol tipus de tècnica. A més, segons la convocatòria, es podran presentar totes les persones sense límit d’edat, encara que si són menors, s’haurà d’aportar l’autorització dels pares o representant legal. El regidor de festes, Sergi Trilles, assenyala que “amb el concurs es vol donar oportunitat a qualsevol persona a ser particep de les festes” i, al mateix temps, “anime als veïns i veïnes del poble a presentar les seues propostes”.

L’obra guanyadora la triarà un jurat, designat per l’alcalde a proposta de la comissió de festes, el qual valorarà la qualitat artística del treball i també l’expressivitat que té l’obra com anunci de les festes d’agost. La decisió del jurat es donarà a conèixer el dia 1 de juny i la peça seleccionada obtindrà un premi de 300 euros. Les persones interessades poden descarregar les bases completes des de l’adreça electrònica https://vilafames.org/wp-content/uploads/Anunci-Concurs-Cartell-de-Festes-Patronals-2018.pdf.