Per tercer any consecutiu la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafamés, a través de la regidoria de festes, han convocat el concurs ‘Engalana el teu carrer’ que, segons el regidor de Festes, Sergi Trilles, “pretén incentivar la diversió, la imaginació i la creativitat dels veïns i veïnes de cara a les festes patronals”, que enguany se celebren entre el 10 i el 19 d’agost.

La iniciativa ha tingut una bona acollida entre els vilafamesins en les dos primeres edicions. El darrer guanyador, l’estiu passat, va ser el carrer Pastor. La participació està oberta a tot el veïnat, segons s’explica en les bases, que indiquen que es podrà decorar tot un carrer o part d’ell, sempre que tinga 20 metres de llargada. L’estil, temàtica o materials emprats són lliures, l’únic que s’ha d’evitar són mencions a marques, empreses o interessos particulars, a més de que l’ornamentació no podrà obstruir la circulació per a vehicles i vianants.

El darrer dia de festes es donaran a conèixer els guanyadors dels premis. El primer classificat guanyarà 300 euros, mentre que el segon i el tercer se repartiran 150 i 50, respectivament. El jurat valorarà l’originalitat, la qualitat artística i el disseny i els materials. Les persones interessades en participar tenen fins el dia 9 d’agost per a inscriures a l’Ajuntament.