L’Ajuntament de Vilafamés ha convocat el concurs de cartells per a promocionar les festes patronals que se celebraran entre els dies 9 i 18 d’agost de 2019. Les persones interessades podran presentar les seues obres fins el dia 24 de maig. Els dissenys que es presenten hauran de tindre una temàtica relacionada amb les festes de la localitat i hauran de ser inèdits i originals.

Les bases especifiquen que es poden entregar dos obres com a màxim, les quals poden realitzar-se amb qualsevol tipus de tècnica i que, segons la convocatòria, deuran incloure, de forma visible, el nou escut de Vilafamés. L’obra guanyadora obtindrà un premi de 300 euros i serà triada per un jurat designat per l’alcalde a proposta de la comissió de festes, el qual valorarà la qualitat artística del treball i també l’expressivitat que té l’obra com anunci de les festes d’agost. La decisió del jurat es donarà a conèixer el dia 8 de juny.

El regidor de Festes, Sergi Trilles, explica que “l’objectiu del concurs és que qualsevol persona puga ser partícip de les festes”, al temps que espera “la implicació de veïns i veïnes”. Les persones interessades poden descarregar les bases completes des de l’adreça electrònica https://vilafames.org/wp-content/uploads/20190404_Anunci-Concurs-Cartell-Festes-Patronals-2019.pdf