L’Ajuntament de Vilafamés ha ampliat l’horari de visites al cementeri municipal, amb l’objectiu d’afavorir i facilitar als veïns l’accés al fossar per poder visitar als difunts i netejar i adornar les tombes i els nínxols. A partir d’ara els vilafamesins podran accedir al cementeri tots els dimecres, excepte els festius, al matí des de les 9 fins les 13 hores i els dissabtes a la vesprada des de les 15 fins les 17.30.

L’alcalde, Abel Ibáñez, ha assenyalat que amb aquesta ampliació de l’horari “es duplica el temps que romania obert el cementeri fins ara i s’atén una demanda històrica del veïnat que, en moltes ocasions no podia anar degut a que se’l trobava tancat”. L’edil explica que “el cementeri es podrà visitar, d’aquesta forma, pel matí i per la vesprada, fet que dona una major disponibilitat a la gent”.

Aquesta iniciativa s’uneix a les obres de millora del cementeri municipal, les quals ja ha adjudicat l’Ajuntament i que consisteixen en la construcció de 44 nous nínxols per donar solució a l’escassetat de tombes.