Quasi 300 ‘bikers’ han participat en la XXI Marxa BTT Cudol Roig que s’ha celebrat aquest matí a Vilafamés i que és puntuable per al VII Circuit BTT Muntanyes de Castelló BMW-Maberauto. Centenar d’aficionats al ciclisme de muntanya han presenciat aquesta cursa, dividida en dos proves, una llarga de 55 quilòmetres i una curta de 31, i que enguany ha batut el rècord de participació.

Gerard Sánchez i Montse Álvarez han sigut els vencedors en categoria masculina i femenina, respectivament, de la prova llarga. El ciclista del DR Bike Racing Team Club ha realitzat un temps de 2:26:21, només 31 segons per davant de Dani Milián del Mesbike/Flower. Per la seua banda, Álvarez ha marcat un temps de 3:22:31 amb un avantatge de poc més de 8 minuts davant Merche Villanueva, guanyadora de la passada edició. El primer classificat de Vilafamés ha sigut José Machado.

Pel que respecta a la prova curta, en l’apartat masculí s’ha proclamat guanyador Juric Giménez, del Fabregues Catalunya-Sud amb un temps de 1:16:01, mentre que en categoria femenina la primera classificada ha sigut Lorena Gutiérrez del Tribox amb un crono de 1:44:01. En aquesta prova, el primer classificat local va ser Álex Ibáñez en homes, mentre que Mireia Renau ha sigut la primera dona. L’organització també ha premiat al vencedor en l’apartat E-Bike, és a dir les ‘mountain bike’ elèctriques, categoria en el qual ha vençut Miguel Carrillo, del club Cicles AB, amb 2:29:48.

La prova ha transcorregut amb normalitat gràcies a l’organització del Club Cudol Roig i a la bona climatologia, benèvola per a uns participants que han tingut que passar per diversos tipus de terrenys, tant formigó, com asfalt, pistes o sendes. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de la localitat, Abel Ibáñez, del regidor d’Esports, Lluís Torlà, i de la reina de les Festes, Idoia Bernat, i la seua cort d’honor.