juego lucky jet
agropacifico.mx

250 ‘bikers’ han participat en la XX Marxa BTT Cudol Roig que es va celebrar el cap de setmana a Vilafamés i que és puntuable per al VII Circuit Muntanyes de Castelló, en una jornada en la qual els aficionats al ciclisme de muntanya van omplir la localitat.

José Francisco Noguera i Merche Villanueva, en categoria masculina i femenina, respectivament, van ser els guanyadors de la carrera de 55 quilòmetres. Noguera va marcar un temps de 2:30:21, i va quedar només 39 segons per davant de David Gor. Mentres, Villanueva va realitzar un temps de 3.31.50, més de 18 minuts més que la segona classificada, Belén Agut. El primer classificat de Vilafamés va ser Marc Renau Marco, que va acabar en la posició 15 de la general i en quint lloc de la seua categoria.

Els organitzadors també van dissenyar una prova més curta, concretament de 31 quilòmetres, en la que es va proclamar guanyador Aitor Meléndez, amb un temps de 1.16.19, en l’apartat masculí, i Mari Ángeles Gimeno, en categoria femenina, amb un temps de 1.50.19.

La prova va transcórrer amb molta normalitat i va resultar un èxit, gràcies a l’organització del Club Cudol Roig i als nombrós públic present. Els responsables de la cursa van explicar que els participants s’han trobat durant el recorregut tot tipus de terreny, tant formigó, com asfalt, pistes o sendes. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilafamés, Lluís Torlà, i del diputat provincial d’Esports, Luis Martínez.