Vilafamés va celebrar el diumenge al matí la tradicional processó de l’Encontre amb la qual s’han tancat els actes programats per a la Setmana Santa. Els organitzadors han estat pendents en tot moment de la climatologia considerant la possibilitat de realitzar l’acte per l’itinerari tradicional dels carrers del nucli històric, però finalment l’acte s’ha celebrat a l’interior de l’esglèsia parroquial de l’Assumpció.

Desenes de fidels han participat amb un sentiment de devoció i solemnitat d’aquest emotiu acte que representa la trobada de la Mare de Déu i el Crist Ressuscitat. La celebració ha comptat també amb la participació del grup de Tambors i Bombos de l’Associació d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel, que ha posat l’acompanyament musical a l’acte.

A continuació, s’ha celebrat la tradicional i solemne Missa de Pasqua amb la que s’ha posat fi a una setmana que ha reunit a centenars de persones, a pesar de la pluja, per a participar amb fe i devoció de tots els actes organitzats al voltant de la passió i la resurrecció de Jesucrist.