La pluja ha obligat a suspendre la Serenata del Bou, un dels actes més tradicionals de les festes patronals de Vilafamés. L’Ajuntament i la Comissió de Festes han pres la decisió de ajornar-lo per al dilluns a les 23 hores, i traslladar la seua celebració a la plaça de la Tanca, després del sopar de pa i porta i del correfoc.

Mentrestant, Vilafamés continua amb les activitats taurines com a epicentre de les festes patronals durant el primer cap de setmana. El punt d’encontre per als taurins ha sigut la plaça de la Font, després que els bous de la ramaderia de Jaime Tárrega han recorregut sobre el migdia els carrers tradicionals per on es realitza l’entrada de bous, en un matí en que moltes colles d’aficionats al món del bou s’han apropat a la localitat per a presenciar l’exhibició de bous.

Durant la vesprada, els actes taurins han compartit espai amb el taller infantil ‘pinta bancs’, que ha tingut lloc a la plaça Ferrer Forns, on recentment s’ha col·locat una carpa fixa per a protegir del sol als participants durant les activitats que es realitzen.

Més tard, l’actuació de la Kinky Band, ha posat el punt i final a la jornada.