Les condicions climatològiques van obligar ahir a suspendre el pas de la processó de Dijous Sant de Vilafamés pel seu itinerari habitual. Degut a la pluja, l’organització va optar per celebrar una mini processó dins de l’esglèsia parroquial de l’Assumpció en el qual van participar el Grup de tambors i bombos de l’Associació d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel i la Confraria del Crist de la Sang, i un grup de xiquets i xiquetes que van fer un xicotet recorregut amb tres peanyes amb els passatges de la passió i crucifixió de Crist i el Sant Sepulcre.

Les poques persones que van seguir l’acte van demostrar la seua devoció i fervor durant la celebració. D’altra banda, l’acte que va ser suspés va ser la trencada de l’hora, prevista després de la mitjanit.

En quan a la jornada d’avui, el Via Crucis també ha tingut que ser alterat i en lloc de realitzar-se pel seu itinerari tradicional s’ha adaptat per a celebrar-se dins de l’esglèsia de l’Assumpció. L’evolució de la climatologia marcarà la programació de la resta d’actes de la jornada com la Processó del Sant Enterrament.