La música ha sigut l’element central de les activitats que s’han celebrat a Vilafamés en honor a Sant Isidre durant el cap de setmana, organitzades per la Caixa Rural, amb la col·laboració de l’Ajuntament. La banda de música La Lira va oferir ahir per la vesprada un concert al pavelló municipal que va reunir a vora 200 persones, les quals van gaudir del repertori que va interpretar la banda.

Avui per la vesprada, els amants de la música també van poder gaudir del recital que ha ofert la rondalla clàssica l’Ullastrar, que ha actuat al local de l’Associació Cultural La Roca, i que ha sigut la cloenda de les diferents activitats programades durant el cap de setmana. Aquest matí ha tingut lloc una missa en honor de Sant Isidre i un aperitiu per als participants, després la comitiva formada pels representants municipals i els membres de la Caixa Rural arrivaren als locals de l’entitat acompanyats per la banda de música.

Dins dels actes organitzats amb motiu d’aquesta festivitat, també cal destacar l’exposició del fotógraf Alberto Navarro i el concurs de tir al plat que es va portar a terme al camp de tir de Vall d’Alba.