El compositor i pianista Richard Blanch Gómez va realitzar un recorregut per la seua trajectòria musical als peus del Castell de Vilafamés, en un concert que forma part del cicle musical “A l’ombra del Castell”. L’autor va interpretar una bona part del seu repertori propi amb peces com The Piano BSO, Borealis, Ebony, Rebellion o Inception, la seua primera composició.

La música de Blanch, com diu l’autor, “sempre cerca allò desconegut i noves sensacions en els assistents als seus concerts”, dins d’un estil que inspira sentiment d’esperança. Anit, el compositor va tornar a la seua població d’origen, Vilafamés, que li ha donat unes senyes d’identitat que li serveixen d’inspiració. El cicle musical continua amb el seu objectiu de programar les actuacions dels músics amb una relació amb la població. En aquest cas, les arrels de la família materna de Richard Blanch són de Vilafamés.

L’alcalde de Vilafamés i responsable de l’àrea de Cultura, Abel Ibáñez, explica que “volem que el públic tinga l’oportunitat d’escoltar els músics amb relació amb el nostre poble”. El pròxim dissabte actuarà la Coral de Vilafamés, baix la direcció de David Martínez, i que comptarà amb la participació de Lluís Forés, al piano.