Vora 200 joves han participat avui en la primera jornada de les IV Festes de la Joventut a Vilafamés en un dia en el qual la diversió ha sigut la principal protagonista juntament amb el vent, que ha provocat la suspensió del concurs de paelles previst. No obstant, la resta dels actes prevists per a la jornada s’han celebrat sense cap alteració.

La festa organitzada per l’Associació de Joves de Vilafamés s’ha iniciat amb una cercavila que ha tingut com a punt de partida la plaça de la Font i que ha estat amenitzada per la xaranga Tot al Vol. Durant el recorregut, en el que s’ha repartit sangria de forma gratuïta, la comitiva s’ha desplaçat fins a la vivenda del xiquet més xicotet de la localitat per a fer-li entrega d’un detall i d’una samarreta de l’Associació de Joves.

Una vegada s’ha arribat al Poliesportiu Municipal, les condicions meteorològiques han fet que es suspenguera el concurs de paelles previst, encara que els participants de la festa han pogut cuinar la paella amb gas o encomanar-la directament i poder gaudir d’un dinar de germanor en el que també s’ha premiat a la millor sangria. La jornada ha finalitzat amb la celebració d’un bingo, un brindis monumental i l’actuació de la disco-mòbil The End.

La segona part d’aquesta IV edició de les festes de la Joventut, que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació de Castelló, tindrà lloc el pròxim dijous, dia 29, amb l’actuació de l’orquestra Supermagic i la disco mòbil Macro The End.