Pares, mares i fills han gaudit este cap de setmana del taller de dansa denominat “Proyecto mis brazos, mis codos, mis pies y mi boca’ que forma part de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Vilafamés, dins de la programació del ‘Viu l’estiu en família’, que s’allargarà durant tot el mes de juliol.

Unes quaranta persones van participar d’aquesta proposta que va tindre lloc a l’edifici Quatre Cantons i que va seduir als més menuts, que van estar acompanyats de forma activa pels seus pares. Les activitats d’aquesta campanya continuaran el dissabte dia 15, quan tindrà lloc el taller de ioga, per a continuar el dissabte 22 amb el taller de cuina i finalitzar el dia 29 amb un ‘rodacontes’ pel casc antic de la localitat. El programa ‘Viu l’estiu en família’ pretén que tots els membres de la unitat familiar, tant grans com menuts, compartisquen les activitats organitzades amb l’objectiu de estimular i enfortir els vincles familiars.

Els interessats en apuntar-se a estes activitats, organitzades per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració del Club de Muntanya i de l’Associació d’Ames de Casa, podran fer-ho fins al dijous abans de la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.