Humor, diversió, velocitat i unes dècimes de bogeria. Aquest ha sigut el ‘cocktail’ d’ingredients de la cursa de Cotxes Bojos que s’ha celebrat aquest dissabte a Vilafamés i que ha reunit a centenars de persones al llarg del recorregut que s’inicia a la plaça Sant Ramon, a pesar de l’amenaça de pluja que hi havia.

Vehicles de tots els colors, amb dissenys originals, inclús imitacions de monoplaces de la Fórmula 1. Tot això s’ha pogut vore durant aquesta curiosa cursa que ja s’ha fet un lloc en la programació de l’estiu de Vilafamés i on el més important és passar-s’ho bé. En aquesta quarta edició ha sigut molt nombrós el públic que s’ha apropat a gaudir de la destresa que tenen els participants a l’hora de traçar el circuit i que enguany han arribat de localitats com Onda, Figueroles, l’Alcora, Borriol i la pròpia Vilafamés.

Enguany no es va poder batre el rècord que es va aconseguir la passada edició i que està en 22 segons 96 centèsimes. El guanyador d’enguany en la categoria de velocitat ha sigut el ‘Regatell Team’, amb 23,61, només a 65 centèsimes del temps aconseguit l’any passat per Rubén Sevilla Rodríguez. El segon lloc ha sigut per a ‘Maleseros Team’, amb 25,21, i el tercer lloc ‘Cheese & Run’, amb 26,83. En quant a l’apartat de originalitat i disfresses, el primer premi va ser per a ‘Àrea 51’, mentre que el segon i el tercer lloc, respectivament, va ser per als equips ‘Amigos de Yoshi’ i ‘Una Estaketa’.

La regidora de Festes, Isabel Nebot, ha volgut destacar “l’interès que ha demostrat el públic per la cursa”, a més de la “importància i la notorietat que ha abastat aquesta competició en només quatre edicions”.