L’Ajuntament de Vilafamés ha organitzat una completa agenda d’activitats culturals per a aquest mes d’agost. Cal indicar que, en tot moment, se segueixen les mesures higièniques i sanitàries recomanades enfront de la Covid19.

Així, dilluns passat dia 3 la plaça de la Tanca va acollir la projecció de “El mejor verano de mi vida” al cinema d’estiu.

Hui, dimecres 5 d’agost, a les 19h seran les audicions de l’alumnat del curs de guitarra Manuel Babiloni a l’Església de l’Assumpció.

Aquesta setmana les activitats continuaran el divendres amb una ruta nocturna amb la col·laboració del Club de Muntanya i una actuació de circ. El dissabte Òscar Ebro oferirà un concert de guitarra i la música seguirà amb la banda de música La Lira de l’Associació Cultural La Roca de Vilafamés. El diumenge els xiquets i xiquetes podran gaudir amb l’espectacle infantil “Adivinas el musical”.

La setmana que ve, les activitats seran d’allò més diverses amb cinema i “Aladdin” el dimecres, teatre en valencià amb “El fantasma del meu marit” el divendres i una missa en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció el 15 d’agost.

La recta final del mes s’encararà amb la projecció de la pel·lícula “El regreso de Mary Poppins” el dimecres 19, la inauguració en el local de les Mestresses de casa de l’exposició “Vint-i-nou anys d’història” el divendres 21 i diverses activitats el dissabte 22 com una visita guiada a les pintures rupestres de la Cova del Castell, la presentació del llibre “Vilafamés. Un segle de fotografies, cent anys de rècords” i la projecció del documental de la Mostra 1900 “17 anys, retalls d’un passat”.