juego lucky jet
agropacifico.mx

Amb el concert de la Coral de Vilafamés, dirigida pel mestre David Martínez, s’ha clausurat el cicle musical “A l’ombra del Castell”. La coral va estar acompanyada pel pianista Lluís Forés que, a més a més, va alternar la interpretació de diferents temes com a solista. La presentació de cadascuna de les peces interpretades va estar a càrrec de Carmen Andrada. El concert va convocar a la plaça de la Sang a un públic entusiasta que va gaudir d’un repertori renovat del grup coral vilafamesí.

El cicle “A l’ombra del Castell” s’ha caracteritzat per oferir concerts de diferents estils musicals amb la participació de grups i solistes del territori i, especialment atenent a la creació musical vinculada als artistes de Vilafamés. En l’edició de 2018 del cicle “A l’ombra del Castell”, segons Longi Gil, regidor de Cultura: “hem donat espai a músics vilafamesins que no havien tingut l’oportunitat d’actuar al poble, com és el cas de Cristian Palau i Manuel Bernat, que vam poder escoltar per primera vegada als peus del Castell”.


En els quatre concerts programats per als dissabtes d’estiu, han actuat la Banda Jove i la Coral de Vilafamés, i els duos de Saxo i Piano, i Trompa i Arpa. La cloenda del cicle musical ha tancat amb un balanç molt positiu d’assistència d’un públic fidel que ha donat suport a les propostes musicals a l’aire lliure de l’Ajuntament de Vilafamés.