El cicle ‘A l’Ombra del Castell’ va tindre la nit del dissabte un convidat molt especial: la Coral de Vilafamés. Una agrupació que és molt volguda a la localitat i que representa molt bé les inquietuds artístiques i culturals de la població. Dirigida per Daniel Martínez, la coral va enlluernar el públic present a la plaça de la Sang amb una actuació que va constar de dos parts i en la qual va interpretar 11 peces.

L’acte va estar presentat per Ahinoa Gil i va corroborar la maduresa de la coral que va oferir un repertori molt variat en quant a estils, destacant les peces Edelweiss, de l’obra musical ”Somriures i llàgrimes’, ‘Alma Corazón y Vida’ de Adrián Forés Alvan, o ‘Esperaré’ de Armando Manzanero. L’actuació també va comptar amb la participació de Lluís Forés al piano, qui va interpretar les peces ‘El suspir del vent’ i ‘La llum de l’Alba’, peces composades per ell mateix.

El pròxim dissabte, dia 27, tindrà lloc el darrer concert, amb l’actuació de Home to Bill Evans Jazz Trio. La formació és un tribut a un dels pianistes i compositors de jazz més importants del segle XX, de la qual forma part Edgar Martínez-Cantalapiedra, fill de Gabriel Cantalapiedra, un dels artistes fundadors del Museu de Vilafamés.