juego lucky jet
agropacifico.mx

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat l’execució de les obres de la nova rotonda de les Forques junt a la intersecció de les carreteres CV-15 i CV-160, en el punt d’accés a Vilafamés. Els treballs s’allargaran durant tres mesos i tenen com a objectiu descongestionar el trànsit que arriba a la localitat i donar més seguretat als conductors.

La realització de la rotonda suposarà un segon accés al polígon industrial que connectarà la CV-15 i la zona empresarial des del punt on actualment està ubicat el desviament cap a la localitat. Aquesta obra era una vella reivindicació tant del sector industrial i agrícola, ja que molts tractors que es dirigeixen al molí d’oli tenen dificultats per a girar, ja que han d’anar a la Pobla Tornesa o incórrer en infracció i anar en direcció prohibida.

El nou vial facilitarà l’arribada dels vehicles pesats al àrea industrial, des d’una via principal, com és la CV-15 i és una de les obres més necessàries degut al gran volum de trànsit pesat que absorbeix tots els dies la carretera d’accés a Vilafamés. El projecte aprofitarà un antic vial, que en l’actualitat està inutilitzat, per a unir-lo amb la rotonda i millorar la connexió entre el polígon industrial des de la carretera de la Pobla.

L’obra es va forjar a l’estiu de 2017 en una reunió que van mantindre l’alcalde, Abel Ibáñez, i el regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, amb la Consellera d’Infraestructures, María José Salvador, qui els va traslladar el seu compromís per a realitzar l’obra.