Commemoració del Dia Internacional de la Dona. Actes organitzats per als dies 11 i 12 de març de 2016

L’ajuntament de Vilafamés juntament amb altres col·lectius socials de la localitat està organitzant la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a través del programa “Jornades de les Dones”, el qual es desenvoluparà entre els dies 11 i 12 de març de 2016. Els actes programats començaran el dia 11 a les 18:00 h. amb l’exposició “Dones. Entrant al Museu”, que tindrà lloc en el MACVAC Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés. Posteriorment, a les 19:30 h. es procedirà a la presentació del llibre “Ana te presta el espejo” de l’escriptora Marta Senent a càrrec de Rosalía Torrent. Aquesta activitat tindrà lloc en el local de la Associació de Mestresses l’Assumpció.

Els actes programats per al dissabte, dia 12, s’iniciaren a les 12:00 h. amb el col·loqui-tertúlia “Dones rurals habitant un món globalitzat”. La commemoració continuarà a la vesprada amb la representació de teatre íntim “De Gloria, de mujeres y de Fuertes” que tindrà lloc en una casa particular de la Plaça de la Sang.

Amb aquesta celebració, organitzada per les associacions de Mestresses de Casa i Amics del Casc Antic, es pretén commemorar la lluita de la dona per la seua participació social i visibilizar el paper de la dona en la societat rural.

cartell_general_dones

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).