Divendres passat va tindre lloc el lliurament dels premis de la setena edició del Concurs de Fotografia del Paratge Natural Sant Miquel de Vilafamés “Paratge Descobert” a la sala Esteva de Caixa Rural Vilafamés. La foto guanyadora, obsequiada amb un premi de 500 euros, és “La Llum de la Tardor” de Joan Miquel Ahís Blasco. El segon lloc, amb un premi de 300 euros l’ocupa Carlos Seglar Cabrera amb la imatge “Paratge Natural de Cap a Cap”. La tercera posició, que ha rebut 100 euros, és per a Raquel Toboso Martínez i la foto “L’RGB de la Natura: Roca, Pi i Cel”. Cal indicar que s’han valorat 17 fotografies presentades per 12 participants.

L’esdeveniment, en el qual es van seguir totes les mesures de seguretat enfront de la Covid19, va servir com a inici de l’exposició fotogràfica que ha pogut gaudir-se al llarg de tot el cap de setmana.

L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, ha agraït a Caixa Rural el seu patrocini dels premis, així com la cessió de la sala Esteva per a l’exposició. De la mateixa manera, l’edil ha ressaltat la participació rebuda i ha destacat el treball del Consell de Participació del PNM Sant Miquel que un any més ha fet possible la realització del concurs.