Divendres que ve 21 i el dissabte 22 de febrer en les instal·lacions del Museu d’Art Contemporani “Vicente Aguilera Cerni” segons ha informat la Regidor d’Hisenda, Marisa Torlá, tindrà lloc la IV edició del “Cataminario d’Autor”.

Una ambiciosa proposta per a dinamitzar i millorar el treball de Pimes i autònoms que se celebrarà en sessions de les 15.30 a les 19.30 hores el divendres, i de les 9 a les 13 hores la jornada del dissabte. La Regidor d’Hisenda, Marisa Torlá, ha explicat que donat l’èxit de les edicions anteriors del “Cataminario d’Autor” s’ha decidit tornar a celebrar-ho per a continuar apostant pels emprenedors locals. Torlá ha indicat que “es tracta de recolzar amb este tipus d’actuacions a un sector de la nostra economia que resulta molt important pel que el consistori sempre estarà al seu costat, recolzant-los”. Unes declaracions de la responsable d’Hisenda que es produïxen després que este dilluns 10 de febrer tinguera lloc una reunió amb una representació de Pimes i autònoms per a tractar esta qüestió.

Això si, el termini que s’ha fixat des de l’Ajuntament de Vilafamés per a poder inscriure’s en esta IV edició del “Cataminario d’Autor” s’ha deixat oberta fins al divendres 14 de febrer. Una IV edició dirigida principalment a les Pimes i als autònoms que portarà com a títol “Optimització de recursos per a Pimes i Autònoms” dirigit a aconseguir una major efectivitat en la gestió diària.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha volgut recolzar esta iniciativa a l’assegurar que la col·laboració entre les administracions públiques i la societat civil, en este cas Pimes i autònoms, resulta decisiva per a millorar l’economia. Pons ha assenyalat que totes “les edicions celebrades fins este moment, dedicades a Pimes, autònoms i empreses del Polígon Industrial, han resultat ser un èxit, per això continuem amb esta labor”.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).