juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés ja té reina per a les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció i al Santíssim Crist de la Sang. És Idoia Bernat Gallego, que serà l’encarregada de representar als vilafamesins en les diferents activitats del cicle festiu anual. El nomenament s’ha portat a terme durant la sessió plenària que ha tingut lloc aquesta vesprada a l’Ajuntament del municipi a l’aprovar-se la proposta presentada.

Idoia compartirà representació amb una Cort d’Honor formada per quatre joves de Vilafamés, Anna Valls Verdoy, Cristina Bou Trilles, Balma Rico Trilles i Diana María Vico Casanova, substituint d’aquesta manera a Neus Trilles i les seues dames, representants en 2015. L’acte de proclamació de la nova reina i de les seues acompanyants tindrà lloc el primer dia de les festes patronals, el divendres 10 d’agost.

Amb aquest nomenament, Vilafamés torna a tindre representants després de dos anys sense candidates per a ser reina o dama de la localitat. El regidor de festes, Sergi Trilles, ha volgut mostrar la seua satisfacció “per recuperar una tradició”, al temps que ha volgut “felicitar a la nova reina i a la seua Cort d’Honor pel seu nomenament i a Neus Trilles i les seues dames per la seua representació en els darrers anys”. L’edil ha volgut també agrair l’esforç ecònomic de les famílies.