i_certamen_literariConvocatòria del I certamen literari Vilafamés 2014. Termini per a la presentació de treballs fins les 14:00 h. del dia 20 de juny.

Coincidint amb “l’Estiu cultural”, es desenrotllarà el Certamen Literari “Vilafamés: com veus, com vius, com sents”. Este projecte vol donar l’oportunitat a persones fins ara anònimes a presentar els seus treballs literaris, en els que s’expressen els seus punts de vista, els seus sentiments,… als veïns i visitants en una nit d’estiu.

Gènere: Poesia i Prosa

Convocant: Ajuntament de Vilafamés

Participants: Oberta a tots els veïns de Vilafamés i descendents que tinguen llaços directes amb el nostre poble.

Fi termini admissió d’originals: Fins a les 14:00 h. del dia 20 de juny.

Bases:

El tema de les poesies i relats haurà de versar sobre Vilafamés.

Les obres presentades podran ser escrites tant en valencià com en castellà, havent de ser originals i inèdites, no premiades o pendents de resolució en altres concursos. En el cas de les poesies la versificació serà lliure.

Els treballs es presentaran identificats per mitjà d’un títol. S’acompanyarà d’un sobre en l’exterior del qual s’indicarà el títol i en l’interior s’aportaran les dades de l’autoria: nom, cognoms, domicili, telèfon de contcte i correu electrònic.

L’extensió màxima dels treballs, els quals hauran d’estar redactats en format A4, font Times New Roman, de grandària número 12, no podrà excedir de 500 paraules.

Els treballs s’entregaran directament en l’ajuntament en horari de 9:00 a 14:00 h. o bé a través de correu electrònic vilafames_arq@gva.es.

Només es podran presentar 2 poesies o relats per participant.

L’ajuntament nomenarà una comissió encarregada de l’elecció de les poesies i relats, els quals seran llegits pels seus autors o per persones que ells trien la nit del 12 de julio en l’emblemàtica i màgina zona del castell.

Els treballs no seleccionats seran destruïts.

L’ajuntament es reserva el dret de publicar els treballs seleccionats, citant en tot moment l’autoria de l’obra.

i_certamen_literari

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).