La fotografia titulada ‘Envoltat de Natura’, de Gabriel Ahís, ha sigut la guanyadora del primer premi del V Concurs de fotografia del Paratge Natural Municipal (PNM) Sant Miquel “Paratge Descobert’, un certamen amb el qual es pretén posar en valor la riquesa patrimonial, cultural, i mediambiental del paratge. La votació del concurs s’ha donat a conèixer durant la inauguració de l’exposició de les fotografies que s’han presentat al concurs, dins del programa de les festes de Sant Miquel de Veremes.

En total s’han presentat al concurs 15 treballs fotogràfics dels quals el jurat també ha premiat Maria Verdoy per la seua obra ‘Construïm’ i a Teresa Gas per la fotografia titulada ‘L’ermita entre branques’, que han aconseguit el segon i el tercer premi, respectivament. El president del Consell de Participació del PNM, Sergi Trilles, considera que “aquesta iniciativa és una bona ferramenta per a donar a conèixer l’entorn natural de la zona entre els veïns i veïnes”.

El concurs, patrocinat per Tierras Castellón i la Caixa Rural de Vilafamés, és una de les accions que cada any realitza Consell de Participació del PNM, i que tenen com a objectiu dinamitzar el paratge.