juego lucky jet
agropacifico.mx

Iluminacio castell murallaDimarts que ve 17 de febrer visitaran el municipi els arquitectes al costat de l’empresa que ha d’engegar el projecte de la il·luminació de la Muralla del Castell de Vilafamés.

Una actuació que desenvolupa la Fundació Iberdrola cada any en pro de la rehabilitació del patrimoni cultural d’Espanya i que finança per complet la totalitat d’aquest ambiciós projecte.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha considerat que es tracta d’una iniciativa que posarà en valor el Castell de Vilafamés pel que ajudarà a augmentar el seu valor patrimonial i turístic.

Pons ha indicat que “per a nosaltres és de gran satisfacció que la Fundació Iberdrola haja volgut escollir el nostre municipi per a poder escometre un projecte com el de la il·luminació de la Muralla del Castell”.

I és que aquesta actuació s’inclou dins de les iniciatives que la Fundació Iberdrola engega amb la finalitat de poder contribuir a la generació de riquesa i al desenvolupament de les àrees d’actuació d’Iberdrola.

Aquest projecte es podrà escometre al llarg d’enguany amb el que la il·luminació de la Muralla del Castell de Vilafamés serà una realitat en poc temps.

Cal destacar, en aquest sentit, la importància que té el Castell de Vilafamés dins del conjunt històric patrimonial d’aquest municipi de la comarca de la Plana Alta.

Un municipi que té en la seua atractiva i variada oferta cultural, patrimonial, gastronòmica i natural la seua millor aposta per a convertir-se en una destinació turística de primera línia.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).