L’Ajuntament ha finalitzat les obres de conservació de la piscina municipal, que amb un pressupost de 40.000 euros, han suposat la millora de les instal·lacions que s’havien deteriorat amb el pas del temps. Una de les tasques realitzades durant els treballs de manteniment han sigut l’adequació de la capa de revestiment, el sanejament de les instal·lacions i la millora del l’accés.

El regidor d’urbanisme, Sergi Trilles, ha justificat la necessitat d’aquestes obres “perquè les instal·lacions presentaven defectes importants a la llosa de la piscina i a la capa del revestiment”. En aquest sentit, s’ha de dir que els treballs han eliminat els bombaments que hi havia a diverses zones del fons de la piscina d’adults.

Els treballs també s’han centrat en l’execució d’actuacions que faciliten els usuaris l’accés a la piscina mitjançant la inclusió d’una escala inclinada i l’increment del nombre d’escales, amb l’objectiu de complir la normativa vigent. Els materials triats per a la reforma garanteixen les condicions d’higiene, salut i protecció del medi ambient. Amb aquesta actuació municipal les instal·lacions ja estan preparades per a la pròxima campanya d’estiu.