sant_miquel_2015_webVilafamés celebra del 6 al 16 de març les festes patronals de Sant Miquel.

La Regidoria de Festes ha presentat la programació de les festes patronals de Sant Miquel que tindran lloc del 6 al 16 de març, segons ha avançat la regidor de Festes, Marisa Torlá.

Una programació que començarà el divendres 6 de març amb el sorteig de cadafals que tindrà lloc a partir de les 20 hores en les instal·lacions de la Càmera Agrària, que servirà per a donar l’inici de les festes.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha manifestat que aquesta celebració ha de continuar fidel a la tradició del municipi com és una gran participació popular en les mateixes.

Pons ha assenyalat que “es tracta d’honrar a Sant Miquel amb una sèrie d’activitats dirigides a tots els públics i edats que té com a finalitat passar unes jornades d’esplai i de comunitat veïnal”.

Una celebració que tindrà la seua continuïtat el dijous 12 de març amb el tradicional muntatge de cadafals i el divendres 13 amb l’embolada d’un bou de Tomás Alejandro “Tomaset” de Benicàssim per a seguir a continuació amb disc mòbil en el pavelló poliesportiu.

Per a aqueix cap de setmana, s’ha previst una jornada eminentment taurina, la del dissabte 14, i una altra, la del diumenge 15 de març, amb un component més religiós que inclou la processó a l’Ermita de Sant Miquel.

La regidor de Festes, Marisa Torlá, per la seua banda, ha destacat el caràcter popular de les festes patronals de Sant Miquel i l’elevada participació en els actes que es programen.

Torlá ha apuntat que “són dies en què aquest tipus de celebracions ens recorden la nostra tradicions més ancestrals i la nostra cultura arrelada al Mediterrani”.

cartell sant_miquel_2015

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).