juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés va ser el passat dimecres seu del III Torneig Benèfic Manolo Marmaneu amb el qual el futbol castellonenc va homenatjar la figura d’una de les persones que més s’ha dedicat al futbol regional provincial. L’esdeveniment, organitzat pel CF Vilafamés amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, va comptar a un alt grau de participació i d’acollida per part dels aficionats que van poder gaudir de totes les activitats que es van portar a terme al voltant de  l’homenatge com la classe de zumba benèfica que va impartir el professor Carlos Navarro i un dinar en benefici de la Fundació Josep Carreras contra la Leucemia.

En la part esportiva, al voltant de 120 xiquets de la pedrera del Vilafamés i del Cabanes van disputar diversos partits amistosos, en una jornada que va concloure en el triangular entre els equips veterans del CF Vilafamés, CD Castellón, i una selecció provincial.

 

 

A més, els espectadors i participants de l’acte van poder fer-se fotografies amb els trofeus de la Copa del Món (2010) i les Eurocopes (2008, 2012), guanyades per la selecció espanyola de futbol, que van estar exposades al Pavelló Municipal, i que han estat cedits per la RFEF.