Les festes d’agost de Vilafamés han conclós amb un alt grau de participació, “fet que demostra l’acceptació del veïns i veines als actes programats”, segons explica el regidor de Festes, Sergi Trilles, molts dels quals s’han consolidat en la seua segona edició.

D’esta manera, activitats com la segona cursa de cotxes bojos, la programació infantil, el correfocs, la revista o la jonegada, tots encetats en la passada edició de les festes, “han sigut un rotunt éxit”, apunta Trilles, qui no vol oblidar-se de l’interés que han mostrat els veïns en el concurs d’engalanament dels carrers, una iniciativa que compleix el segon any i que “ha servit per a deixar a Vilafamés més bonic que mai durant la celebració de les festes”.

El regidor destaca l’esforç econòmic que ha fet l’Ajuntament per a poder portar a terme estes festes i també les aportacions realitzades pels veïns, fet que “ens ha possibilitat superar la qualitat de la setmana taurina i de les orquestes contractades, ampliant a 5 les jornades del concurs de ramaderies, la programació de dos bous cerrils i l’actuació de l’orquestra Vulkano Show, que va despertar l’admiració de moltes de les persones presents al seu espectacle”.

Sergi Trilles també valora “el bon treball de la Comisió de Festes, que ha funcionat com una gran família i que ha fet possible estes magnífiques festes”. El regidor incideix, que “dividida en tres equips, ha realitzat un treball impecable i ha garantit l’èxit en totes les activitats programades”. Al mateix temps, el responsable municipal tampoc vol oblidar “les associacions i col·laboradors taurins que amb la seua participació han fet possible el bon resultat d’estes festes” i conclou dient que “a partir d’ara ja comencem a treballar per a l’any 2018, on intentarem innovar i millorar per fer-ho millor si és possible”.