juego lucky jet
agropacifico.mx

L’esport i l’aventura han reunit a Vilafamés a més de 100 xiquets i xiquetes durant la jornada d’ahir dissabte. La primera activitat que es va portar a terme va ser la MiniCims, inclosa dins del cicle ‘Viu l’estiu en família’, i que va convocar a vora un centenar d’infants al Monte Estepar, conegut com el ‘pinaret’, per a realitzar diverses proves esportives i d’aventura.

La iniciativa complia la seua quarta edició i va estar coordinada pel Club de Muntanya Vilafamés, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Els xiquets i xiquetes participants van gaudir d’un bon grapat d’activitats d’aigua, d’habilitat i de equilibri com les tirolines, la xarxa escala vertical o slackline. La matinal esportiva va concloure amb una cursa no competitiva, dividida per edats, en la que van prendre part tots els inscrits, els quals van rebre una medalla commemorativa de l’activitat.

El cicle “Viu l’estiu en família” s’allargarà durant els caps de setmana del mes de juliol. Amb ell es pretén que els membres de la unitat familiar compartisquen experiències i participen de les propostes lúdiques que s’han programat.

Per la vesprada va tindre lloc la primera edició de la Vilafamés Trail Kids, inclosa dins de la Dipcas Trail Kids, una iniciativa en la que els joves de la província es poden iniciar en les carreres de muntanya i que té el suport de la Diputació de Castelló. La prova va comptar amb les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet i va tindre una gran afluència de públic.