juego lucky jet
agropacifico.mx
Plano de las calles donde se actuará

-Es millorarà l’abastament d’aigua potable, el sanejament i la pavimentació dels vials

-El pressupost puja a 321.000€ i serà finançat per la Diputació i l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Vilafamés ha finalitzat el projecte de millora urbana dels carrers Almacen, Paseo i Botera. L’obra suposa una continuació dels treballs iniciats aquesta setmana de reurbanització i noves zones d’aparcament per a residents al carrer Paseo. El pressupost de l’actuació serà de 321.000€ i comptarà amb el finançament del Pla Castelló Avança de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vilafamés.

Se substituiran les infraestructures d’aigua potable, sanejament i conduccions elèctriques soterrades i, una vegada finalitzats els treballs, es pavimenten els vials. Un cop aprovat el projecte la licitació serà immediata perquè puguen executar-se durant el 2023.

Aquestes obres, al costat de les actuals del carrer Paseo suposaran una ambiciosa actuació en aquesta part del nucli antic de Vilafamés. La inversió conjunta superarà el mig milió d’euros en uns carrers que mai no havien rebut una inversió d’aquesta envergadura ja que l’obra afecta les infraestructures d’aigua, sanejament, il·luminació i telecomunicacions. Les actuacions també permeten corregir les fuites d’aigua que hi havia en aquests carrers, amb el consegüent estalvi que això portarà.