juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés ha iniciat la redacció d’un Pla de Mobilitat. El mateix “determinarà quines accions s’han de posar en marxa per regular i millorar la circulació a la localitat”, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme del municipi, Sergi Trilles.

El Pla de Mobilitat va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius. Per primera vegada els veïns de Vilafamés han pogut votar les propostes per dedicar recursos públics.

En el Pla de Mobilitat es contemplen diverses àrees d’actuació: nucli antic, l’eixample, el polígon industrial i la circumval·lació.

Una empresa especialitzada s’encarregarà de la redacció del Pla de Mobilitat. Al nucli antic s’haurà de conjugar circulació amb necessitats comercials, aparcament i mobilitat de vianants. En el cas del polígon industrial, un dels aspectes a tenir en compte serà la creació d’un nou accés, projecte ja previst des de fa anys però no executat. A la circumval·lació s’abordarà la necessitat de recuperar els antics camins que van tallar amb la construcció de la nova carretera.

La redacció del Pla de Mobilitat comptarà amb la participació pública per recollir les diferents sensibilitats i necessitats de tots els sectors implicats: veïns, comerços, empreses … Una vegada conegudes les conclusions es podrà abordar una estratègia d’accions a implementar.