El termini de presentació de treballs finalitza el pròxim 8 de setembre

L’Ajuntament de Vilafamés ja té en marxa el IV Concurs de fotografia del Paratge Natural Municipal (PNM) Sant Miquel “Paratge descobert”, que té com a objectiu “donar a conèixer l’ecosistema i l’entorn natural que d’aquesta zona del terme”, segons explica el president del Consell de Participació del PNM, Sergi Trilles. Poden participar totes les persones majors de 18 anys i que presenten treballs sobre la temàtica relacionada amb el paisatge, la vegetació, la fauna i el patrimoni cultural del paratge.

El Consell de Participació del PNM, organitzador del certamen, recorda que el termini per a presentar les obres finalitza el dia 8 de setembre i que cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies, que poden ser en color, B/N, virades, o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Segons consta a les bases, els treballs s’hauran de presentar muntades sobre un cartró rígid de 40 x 50 cm i també hauran de presentar-se en suport CD i en format JPG o TIFF.

Cada fotografia es presentarà amb indicació del lloc del Paratge en què va ser presa, i seran originals i inèdites. El guanyador rebrà un premi de 500 euros, mentre que el segon rebrà 300 euros i el tercer 100 euros, guardons que seran lliurats el dia 22 de setembre en l’exposició de fotografia que s’inaugurarà eixe mateix dia al saló de la Caixa Rural de Vilafamés.

El concurs, patrocinat per Tierras Castellón i la Caixa Rural de Vilafamés, és una de les accions que cada any realitza Consell de Participació, i que tenen com a objectiu dinamitzar el paratge per a posar-lo en valor i donar-lo a conèixer entre veïns i visitants.