Els xiquets i xiquetes del CEIP Sant Miquel de Vilafamés han inaugurat aquest matí la nova aula de 2 anys del centre educatiu. Dos alumnes, representant als seus companys i companyes, han estat l’encarregades de realitzar el tall simbòlic de la cinta. Al costat d’ells el director del col·legi, Sergio Andrés, l’arquitecta responsable de l’obra i els treballadors que han executat els treballs, que han suposat una inversió de més de 50.000 euros per part de Conselleria d’Educació.

Una inauguració, en la qual, segons ha explicat el regidor d’Educació Pablo Juan, “s’ha volgut donar protagonisme als usuaris de l’aula i al personal tècnic que s’ha encarregat de la reforma, tal i com es va fer el curs passat, quan els alumnes van ser els encarregats d’inaugurar els patis d’infantil i de primària”.

Però aquesta no és l’única obra que s’ha realitzat durant l’estiu al centre educatiu, ja que també s’han reformat els banys, adequant-se un per a minusvàlids, el magatzem del gimnàs i el magatzem general de l’escola. Juan explica que “els xiquets es mereixien un col·legi amb condicions i fins ara ni els banys ni les entrades complien amb els mínims nivells de salubritat per a un centre educatiu i no s’havia fet res al respecte, ja que aquestes reformes es venien sol·licitant des de fa 10 anys, però ni l’anterior Corporació ni l’anterior Conselleria van atendre aquesta demanda”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Vilafamés ha aprofitat les obres de reforma i ha realitzat diverses tasques de conservació del CEIP Sant Miquel, com són el manteniment a la biblioteca i la revisió del teulat, al mateix temps que s’ha pintat tot el centre, “fet que no s’havia fet des que es va construir l’edifici”, explica Pablo Juan. Totes aquestes obres de reforma s’han realitzat durant l’estiu, en període de vacances per a no interferir en el funcionament del centre .