Els veïns de Vilafamés poden opinar sobre les activitats programades en les darreres festes d’agost mitjançant l’APP Vilafamés Info. D’aquesta manera, l’equip de Govern del Pacte de Batle té com a objectiu fomentar la participació dels ciutadans en l’activitat pública i en aquest cas concret en el que es refereix a les passades festes.

L’enquesta que s’ha preparat des de la regidoria de festes demana els veïns que contestes a preguntes com “la neteja dels carrers, creus que ha sigut bona?”, “ordena les activitats infantils de major a menor segons el teu gust”, o “quina nota li posaries a les festes?”, entre d’altres. Aquesta iniciativa permetrà als veïns i residents a la localitat manifestar la seua opinió i formar part d’aquest procés participatiu de forma telemàtica.

Els interessats poden participar en l’enquesta, descarregant-se l’APP Vilafamés Info d’android en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vicopo.com.vilafames i per a iPhone a https://itunes.apple.com/es/app/vilafam%C3%A9s-info/id1146359504?mt=8